Termeni și Condiții

Termeni și Condiții 

Date de identificare pentru S.C. EXIMUS S.R.L.
S.C. EXIMUS SRL - STR.BOLYAI NR.3/5, TARGU MURES, JUD.MURES
NR. Reg .Com.: J26/257/2008, C.I.F.: 23242500

Magazin online: www.peppermintme.com
Magazine: Magazin Peppermint - str. Bolyai nr.3/5, Targu Mures;
Telefon: +40754045777
E-mail: 

Condiţii de plată şi de livrare 
Preţul produselor afişat pe site este în lei (RON), are TVA inclus şi nu include taxa de transport şi ramburs, pe care cumpărătorul trebuie să o suporte. Eventualele modificări de preţ, reduceri sau promoţii vor fi menţionate în mod explicit în descrierea produsului.
Modalitatea de plată este prin ramburs: plata se face în numerar (RON) la livrare, în momentul primirii coletului.
Termenul de livrare obişnuit al produselor comandate pe site se încadrează între 24 si 48 ore (în zilele lucrătoare) de la momentul confirmării telefonice a comenzii. În condiții speciale, S.C. EXIMUS S.R.L. își asumă dreptul de a mări timpul de livrare.
Transportul se face prin firma de curierat Fan Courier. Transportul produselor şi rambursul banilor costă 20 RON pentru orice destinaţie, se vor adauga la preţul total al comenzii și se vor achita la primirea produselor comandate. Comenzile cu valoare totală mai mare de 300 RON beneficiază de transport gratuit.
S.C. EXIMUS S.R.L. trimite produse numai pe teritoriul României.
S.C. EXIMUS S.R.L. nu este responsabilă de eventualele întârzieri datorate transportatorului. În procesul de livrare, clientul este responsabil de acurateţea adresei de livrare declarată.

În cazul în care Cumpărătorul nu este găsit la adresa specificată în Comandă, curierul/ transportatorul va apela Cumpărătorul prin telefon sau va reveni încă o dată la adresă. Dacă nu s-a putut livra Comanda la Cumpărător, coletul va fi returnat la Vânzător în termen de câteva zile.

S.C. EXIMUS S.R.L. nu poate garanta disponibilitatea în stocuri a tuturor produselor afișate. Din acest motiv S.C. EXIMUS S.R.L. își asumă dreptul de a nu onora o anumită comanda în cazul în care respectivul produs dispare din oferta curentă a furnizorului. În acest caz S.C. EXIMUS S.R.L. va informa clientul asupra situației create.

Condiţii de returnare a produselor comandate
Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului.
În concluzie, clienţii www.peppermintme.com pot returna produsele cumpărate, în ambalajul original, nefolosite, fără uzură, în termen de 14 zile lucrătoare de la primire fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. S.C. EXIMUS S.R.L. va înlocui produsele returnate cu alte produse de aceeaşi valoare, alese de către client, în cel mult 14 de zile. Produsele înlocuite nu includ cheltuielile de transport, care vor fi suportate de către cumpărator.
Returnarea banilor se realizează tot în termen de 14 de zile.
ACESTE CONDIȚII DE RETURNARE SE APLICĂ EXCLUSIV ACHIZIȚIILOR REALIZATE ONLINE, pe www.peppermintme.com, NU ȘI CUMPĂRĂTURILOR REALIZATE ÎN MAGAZINELE NOASTRE FIZICE (Magazin Peppermint)

Obligaţiile utilizatorului
Vizitatorul site-ului se obligă să respecte drepturile de autor care sunt anexe conţinutului acestui website. Utilizatorul care îşi creează cont şi face comenzi se obligă să furnizeze informaţii reale şi valide asupra datelor sale de contact şi pentru adresa de livrare a comenzii. În caz contrar, S.C. EXIMUS S.R.L. îşi rezervă dreptul de a bloca contul utilizatorului. În cazul unei tentative de fraudă, S.C. EXIMUS S.R.L. va bloca accesul utilizatorului pe site şi va lua măsuriile prevăzute de legile în vigoare.

Raport de confidenţialitate
Datele furnizate de către clienţi către S.C. EXIMUS S.R.L. pentru efectuarea comenzilor se vor folosi numai în scopul în care au fost solicitate clientului, fără a fi puse la dispoziţia unor terţe persoane.
Datele personale ale clientului vor fi folosite de către S.C. EXIMUS S.R.L. numai în scopul declarat al acestui site. 
S.C. EXIMUS S.R.L. se obligă să nu facă publice sau să nu vândă bazele de date cu informaţiile furnizate de către client (date personale și comenzi).

Datele personale ale clienţilor pot fi transmise autorităţilor în drept, la solicitarea îndreptăţită a acestora, în scopul verificărilor tranzacţiilor comerciale, sau în caz de litigiu. S.C.EXIMUS S.R.L. îşi declină orice responsabilitate privitoare la conţinutul oricărui site care se poate accesa prin legăturile care pornesc de la site-ul său, acestea revenind în răspunderea proprietarilor/administratorilor acestor site-uri.
S.C. EXIMUS S.R.L. îşi asumă dreptul să dezactiveze contul unui utilizator sau să-i blocheze accesul la site în cazul în care acesta comite o fraudă legată de site.

Calitatea produselor
În magazinul on-line se pot găsi produse în exclusivitate sau care sa aiba preţuri valabile numai la comanda on-line. Acest lucru va fi menționat expres în descrierea produsului.
S.C. EXIMUS S.R.L. nu este răspunzătoare de eventualele nepotriviri de mărimi pentru produse, acestea fiind cele furnizate de către producător.
S.C. EXIMUS S.R.L. nu-și asumă responsabilitatea pentru defectele apărute în urma transportului. Produsele și mărcile producătorului folosite sunt conforme cu legislaţia dreptului de autor şi cu celelalte legi aferente în vigoare în Romania.

Garanţia produselor
Termenul de garanţie al produselor variază între 1 şi 12 luni, se referă la defectele de fabricație conform condițiilor oferite de către producătorul original și se acordă în mod exclusiv doar cumpăratorului inițial.
Garanţia intră in vigoare la data achiziţionării produsului, se aplică clientului inițial şi nu este transferabilă. Garanția se referă la repararea, înlocuirea sau returnarea contravalorii produsului în cauză. Nu intră sub incidenţa garanţiei: uzura normală aparută în timp, asamblarea incorectă, procedurile defectuoase de efectuare a întreţinerii, instalarea de componente sau accesorii cu altă destinaţie decât cea originală sau cu grad scăzut de compatibilitate, accidente, abuzuri, neglijenţe. Garanţia se pierde dacă produsul este folosit în alte scopuri decât cele recomandate. Pentru a putea beneficia de garanţie, produsul trebuie însoţit de bonul fiscal sau factura fiscală şi, după caz, de certificatul de garanţie valabil. 

Promoţii şi oferte speciale
S.C. EXIMUS S.R.L. îşi stabileşte singură regulamentele promoţiilor şi a concursurilor pe care le organizează, respectând legislaţia în vigoare. Aceste regulamente sunt aduse la cunoştinta eventualilor participanţi prin intermediul site-ului.
De promoţii beneficiază doar acele comenzi care respectă întocmai regulile afişate pe site. De asemenea promoţiile şi preţurile promoţionale se aplică doar comenzilor care sunt înregistrate pe site în intervalul de timp în care promoţia este validă şi în limita stocului disponibil. S.C. EXIMUS S.R.L. nu garantează disponibilitatea pe stoc a tuturor produselor pentru promoţie și o poate întrerupe sau anula în orice moment fără nici o notificare prealabilă. 

Conflict de interese
Orice tentativă de acces neautorizat pe site şi orice încercare de fraudă va fi adusă la cunoştinţa autorităţilor competente.
Orice conflict apărut Între S.C. EXIMUS S.R.L. şi clienţi se va încerca să se rezolve pe cale amiabilă între cele două părţi. În cazul în care acest lucru nu se poate realiza se vor aplica prevederile legale din România şi soluţionarea conflictului va intra în compentenţa instanţelor româneşti. 

Limitare de responsabilitate 
Companiile, produsele sau serviciile menţionate în articolele publicate sunt mărci înregistrate ale companiilor respective. Utilizarea oricărui nume de marcă înregistrată este realizată doar în scopul analizei şi nu constituie reclamă pentru compania respectivă. Nu vom fi responsabili în faţa nici unei persoane sau companii sau a oricărei entităţi care foloseşte sau se bazează pe informaţii sau opinii neconforme conţinute de acest site. De asemenea, nu vom fi răspunzători pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezultă din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informaţiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni în conţinut care pot conduce la orice fel de pierderi.
Informaţiile pot fi reproduse prin tipărire numai pentru uz personal. Informaţiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau încorporate în orice fel într-un alt document sau material fără permisiunea prealabilă scrisă a autorilor lor. S.C. EXIMUS S.R.L. nu îşi asumă însă responsabilitatea pentru pierderile de informaţii cauzate de bug-uri sau erori ale softului cu care este conceput şi găzduit site-ul. De asemenea nu răspundem pentru bug-urile din securitatea serverului care găzduieşte site-ul.
Termenii şi condiţiile generale de vânzare, ca şi preţurile sunt acceptate în deplină cunoştinţă de către cumpărător, actul de cumpărare implicând acceptarea imediată şi totală a prezentelor condiţii de vânzare.

Platformă de funcţionare
Website-ul nostru este optimizat să funcționeze pe următoarele browsere web: Internet Explorer 7+, Opera 2.0+, Safari 2+ și Firefox 2+. În cazul în care întâmpinați dificultăți în navigare vă recomandăm să folosiți unul din browserele de mai sus. 

Copyright și drepturi de folosire
Acest website este administrat de către S.C. EXIMUS S.R.L.
Conţinutul website-ului - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică şi alte date - este proprietatea S.C. EXIMUS S.R.L. şi a furnizorilor săi, dacă nu este menţionat alt proprietar. Acesta este apărat de legea pentru protecţia drepturilor de autor. Folosirea oricăror elemente din cadrul site-ului fără acordul companiei S.C. EXIMUS S.R.L. sau a furnizorilor săi se pedepseşte conform legilor românesti în vigoare.

Folosirea acestui website, incluzând efectuarea de comenzi implică acceptarea acestor termeni şi condiţii.
S.C. EXIMUS S.R.L. funcţionează conform tuturor prevederilor legislaţiei României în vigoare; S.C. EXIMUS S.R.L. nu este răspunzătoare pentru eventualele greşeli de tipar, preţuri sau caracteristici ale produselor. De asemenea, S.C. EXIMUS S.R.L. nu este răspunzătoare de datele furnizate de către furnizorii săi.

Fiind de acord cu aceşti Termeni şi Condiţii clientul îşi asumă în totalitate acestea.
Termenii şi condiţiile prezente mai sus pot fi modificate fără preaviz.